Rais Poleo II

Rais Poleo II takan pyöreä muotoilu yhdessä vuolukivi sivujen ja -kansilevyn kanssa tekee sen ulkonäöstä mielenkiintoisen. Rais Poleo II on tehokas lämmittäjä, ja sen 77 kiloa vuolukiveä lisää lämpöä ja vapauttaa sitä pitkäkestoisesti huoneilmaan. Poleo II tulisijan suuri lasi-ikkuna mahdollistaa esteettömän näköyhteyden tuleen, ja sen suureen tulipesään mahtuu isoja halkoja.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 548 – 429 – 1090 mm

Tulipesän sisämitat 360 – 240 – 370 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 215 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 120 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 1010 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (takaliitos) 922 mm

 

Teho

Keskim. lämmitysteho 5,8 kW

Lämmitysteho (min-max) 4 – 8 kW

Lämmitysala (20-asteiseksi) 60 – 120 m2

 

Etäisyys palavaan materiaaliin

– Seinään sivuille 350 mm

– Taakse 175 mm

– Palamattomaan materiaaliin sivuille ja taakse 50 mm

 

Paino

200 kg

– Vuolukivet 77 kg

 

Muut ominaisuudet

Tulisijassa vakiona teräsluukku lasilla, savunpoisto päältä / takaa, viilennetty kahva, arina ja tuhkaluukku, raitisilmaliitäntä / Air – system sekä puulaatikon suojus. Tulisijan lisävarusteina lasiovi sekä pyörivä alusta ja adapteri.

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.
(ilmainen toimitus)

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!