Rais Q-Be

Rais Q-Be luo kotiin hienostuneen tunnelman, samalla kun suuri lasiovi esittelee takkatulen kauneutta. Rais Q-Be -tulisija on muotoilultaan minimalistinen ja veistoksellinen. Takan tulipesää voidaan kääntää, jolloin tulen näkyvyyttä eri tiloihin voidaan parantaa. Käännettävissä tulisijamalleissa tulee huomioida, että asennusetäisyydet palavaan materiaaliin täyttyvät kaikissa tulipesän asennoissa. Lisätietoja takkamallien asennusetäisyyksistä teknisissä tiedoissa.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 373 – 373 – 1370 mm

Tulipesän sisämitat 239 – 239 – 505 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 187 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 120 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 1329 mm

 

Teho

Keskim. lämmitysteho 5,9 kW

Lämmitysteho (min-max) 4 – 8 kW

Lämmitysala (20-asteiseksi) 60 – 120 m2

 

Etäisyys palavaan materiaaliin

– Seinään sivuille 200 mm

– Taakse 200 mm

– Palamattomaan materiaaliin sivuille ja taakse 50 mm

 

Paino

122,5 kg

 

Muut ominaisuudet

Tulisijassa vakiona teräsluukku lasilla, savunpoisto päältä, Air – system, pyörivä sokkeli ja CleverAir. Tulisijan lisävarusteina lasiluukku.

Tiedustele eri kahvavaihtoehtoja Roltradesta.

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.
(ilmainen toimitus)

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!