Rais Rina Vuolukivi

Rais Rina vuolukivi -tulisija on elegantti kokonaisuus, joka vie hyvin vähän tilaa. Tulisijan pyöristetty etuosa, viistot sivut ja suuri lasiluukku luovat tasapainoisen kokonaisuuden. Suuri lasi-ikkuna avaa esteettömän näkymän tuleen, tuoden samalla tunnelmaa haluttuun tilaan. Rina on ihanteellinen takka niin kotiin kuin mökillekin – kokonsa puolesta se sopii myös pieniin tiloihin.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 469-429-969 mm

Tulipesän sisämitat295 – 225 – 393 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 178 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 119 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 894 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (takaliitos) 818 mm

 

Teho

Keskim. lämmitysteho 4 kW

Lämmitysteho (min-max) 2 – 6 kW

Lämmitysala (20-asteiseksi) 30 – 90 m2

 

Etäisyys palavaan materiaaliin

– Seinään sivuille 350 mm

– Taakse 150 mm

– Palamattomaan materiaaliin sivuille ja taakse 50 mm

 

Paino

149 kg

– josta vuolukivi 63 kg

 

Muut ominaisuudet

Tulisijassa vakiona vuolikivisivut, vuolukivikansi, teräsluukku lasilla, savunpoisto päältä / takaa sekä raitisilmaliitäntä / Air – system. Tulisijan lisävarusteina lasiovi, pyörivä alusta ja adapteri sekä puulaatikon suojus.

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.
(ilmainen toimitus)

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!