Rais Rina

Rais Rina -tulisija on elegantti kokonaisuus, joka vie hyvin vähän tilaa. Tulisijan pyöristetty etuosa, viistot sivut ja suuri lasi-ikkuna luovat tasapainoisen kokonaisuuden. Suuri lasi-ikkuna avaa hyvän näkymän
tuleen tuoden tunnelmaa ja lämpöä valittuun tilaan. Rina on ihanteellinen takka niin kotiin kuin mökillekin – kokonsa puolesta se sopii myös pienempiin tiloihin. Tulisijaa on saatavana lasisella ja klassisella teräsluukulla.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 461-411-901 mm

Tulipesän sisämitat 295 – 225 – 393 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 179 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan 119 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 861 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (takaliitos) 786 mm

 

Teho

Keskim. lämmitysteho 4 kW

Lämmitysteho (min-max) 2 – 6 kW

Lämmitysala (20-asteiseksi) 30 – 90 m2

 

Etäisyys palavaan materiaaliin

– Seinään sivuille 350 mm

– Taakse 150 mm

– Palamattomaan materiaaliin sivuille ja taakse 50 mm

 

Paino

105 kg

 

Muut ominaisuudet

Tulisijassa vakiona teräsluukku lasilla, savunpoisto päältä / takaa, arina ja tuhkaluukku sekä raitisilmaliitäntä / Air – system. Lisävarusteina saatavana lasiovi.

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.
(ilmainen toimitus)

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!