Rais Q-Tee 57 C

Rais Q-Tee -tulisija on muotoilultaan puhdaslinjainen ja tyylikäs, minkä ansiosta se sopii loistavasti osaksi erilaisia sisustuksia. Q-tee tulisijaan voi yhdistää monia eri sokkelivaihtoehtoja, kuten penkin, puulaatikon tai hyllyn liittämistä takan yhteyteen. Rais Q-Tee tulisijaa on saatavissa kolmessa eri korkeudessa: 57 cm, 65 cm ja 85 cm.

 

Mitat (L-S-K)

Takan ulkomitat 435 – 388 – 565 mm

Tulipesän sisämitat317 – 270 – 270 mm

Savunpoistoputken halkaisija 150 mm

Etäisyys kannen keskeltä takareunaan 131 mm

Etäisyys lattiasta raitisilmaliitännän keskustaan (seinä) 105 mm

Etäisyys lattiasta savunpoistoaukon keskustaan (päältäliitos) 557 mm

 

Teho

Keskimääräinen lämmitysteho 4,1 kW

Lämmitysteho (min-max) 2 – 6 kW

Lämmitysala (20-asteiseksi) 30 – 90 m2

 

Etäisyys palavaan materiaaliin

– Seinään sivuille 275 mm

– Taakse 350 mm

– Palamattomaan materiaaliin sivuille ja taakse 50 mm

 

Paino

80 kg

 

Muut ominaisuudet

Tulisijassa vakiona teräsluukku lasilla, savunpoisto päältä / takaa sekä arina ja tuhkaluukku. Tulisijan lisävarusteina lasiovi, alusta sekä raitisilmaliitäntä / Air – system.

 

Poista
Liitostapa
Tulisijoihin voidaan valita hormiliitännän liitostapa joko päältä tai takaa lähteväksi. Liitostapavalinnalla voidaan vaikuttaa takkakokonaisuuden ilmeeseen.
Lisäominaisuudet
Tulisijan lisävarusteena voidaan valita Air inflow -liitäntä (lattiasta tai takaseinästä) sekä pyörivä sokkeli. Pyörivä sokkeli -paketti sisältää sekä sokkelin että hormin.
(ilmainen toimitus)

Palo- ja rakennusviranomaisten määräyksien mukaan lattioiden tulee olla suojattuna tulisijan luukun edestä vähintään 400 mm ja sivuille reunojen yli 100 mm, mikäli lattia on palavaa materiaalia. Muista siis hankkia aluslasi tai -pelti takallesi!